Echipa Nationala

Răzvan Marin, nerăbdător să debuteze la EURO: ”Pentru asta muncim de mici”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Mijlocașul Răzvan Marin este aproape de primul meci la un turneu final și spune că are emoții pozitive înaintea debutului.

 

”Mă simt bine. Mai am mici dureri la genunchi, dar până la ora meciului voi fi sută la sută.

”Sunt sigur că în cele 3-4 zile vom analiza foarte bine și vom fi pregătiți.

”De când m-am suit în avion și am aterizat în Germania au început să apară emoțiile pozitive. Am foarte mult entuziasm, abia aștept ora meciului, să începem și să facem o figură frumoasă”, a declarat Răzvan Marin într-o conferință de presă.

Primul EURO pentru Răzvan Marin

”Sunt de opt ani la echipa națională. E prima oară când reușesc să mă calific la un turneu final. Mă bucur enorm, asta mi-am dorit de când am jucat primul meci pentru națională. A fost un parcurs greu, dificil, cu multe eșecuri”, a adăugat Marin.

”O vom lua meci cu meci și vom vedea exact unde vom fi după cele trei meciuri. E normal să existe presiune, dar asta mi-am dorit de mic copil, să joc astfel de meciuri cu miză mare.

”S-a întâmplat să ne huiduie doar după meciul cu Bulgaria. E normal, mai ales că oamenii își doresc spectacol și goluri, dar din păcate nu am reușit să le oferim asta. Sperăm să oferim momente de bucurie la turneul final”, a concluzionat Răzvan Marin.Răzvan Marin, nerăbdător să debuteze la EURO: ”Pentru asta muncim de mici”