Echipa Nationala

Razvan Burleanu: "Privim increzatori la playoff-ul din martie"

Razvan Burleanu, presedintele FRF, a transmis un mesaj fanilor echipei nationala la final de 2019.

"Anul 2019 a fost un an intens în activitatea noastră dedicată dezvoltării fotbalului. Am consolidat inițiativele de succes anterioare, continuând proiectele și competițiile în desfășurare la un nivel mai bun și implementând noi reforme. Rămânem cu satisfacția performanței istorice reușite de România U21 la Campionatul European, prezența în semifinale și calificarea la Jocurile Olimpice Tokyo 2020, performanță care definește și contextul schimbului de generații la reprezentativa de seniori. Acolo unde privim încrezători play-off-ul din martie, cu un nou staff tehnic tânăr și competent, cel mai în măsură să atingă performanța prin integrarea tinerelor talente.

"Continuăm campania bună în preliminariile Euro U21 cu gândul calificării și ne bucurăm că trei din cele patru reprezentative U17 și U19, feminin și masculin, ne vor reprezenta la Tururile de Elită. În același timp, după o calificare merituoasă în Elite Round, credem alături de tricolorii de la futsal că putem obține, în februarie, prima participare din istorie la un Campionat Mondial.

"De asemenea, în 2019 am organizat prima tabără de vară pentru jucători U13, iar succesul Ligii Elitelor U15 ne-a determinat să implementăm formatul și la nivel U16.
Iar pentru că Federației i-a fost încredințată organizarea Euro U19 din 2021, putem privi cu și mai multă încredere la viitorul talentelor noastre, în urma impactului pe care această competiție îl va avea în fotbalul nostru juvenil.

"Vă urez tuturor, spectatori, jucători, antrenori, profesori, conducători de cluburi, președinți de asociații județene, un an 2020 plin de reușite în proiectele dumneavoastră, rezultate sportive pe măsura pasiunii dumneavoastră pentru fotbal, multă sănătate și prosperitate!", se arata in comunicatul FRF.



Razvan Burleanu: "Privim increzatori la playoff-ul din martie"