Echipa Nationala

Razvan Burleanu il apara pe Cosmin Contra: ”Sa nu fim ipocriti!”

Cosmin Contra s-a aflat la meciul cu Norvegia in mijlocul unui scandal, dupa ce a fost surprins de camerele de luat vederi cum il injura pe jucatorul George Puscas in urma ratarii de catre acesta a unei lovituri de la 11 metri.

Selectionerul Romaniei si-a cerut scuze imediat dupa meciul incheiat 1-1 pe Arena Nationala, dar subiectul a continuat sa fie dezbatut in spatiul public.

Nu putin au fost vocile care au sustinut chiar ca selectionerul Cosmin Contra ar trebui demis de indata dupa respectivul incident regretabil. Unul dintre acestia este chiar Gigi Becali.

Razvan Burleanu, presedintele FRF, este insa de alta parere si se pozitioneaza in tabara aparatorilor lui Contra.

”In primul rand cred ca foarte multi dintre fostii lui colegi au fost putin cam ipocriti, in sensul in care il cunoasteau foarte bine pe Cosmin Contra cand era jucator, si cu siguranta isi amintesc foarte bine care era stilul lui de joc si de relationare. Prin urmare nu cred ca ar fi trebuit sa reprezinte o surpriza.

”Cosmin si-a cerut scuze pentru acest incident, regreta acest lucru. Cu siguranta nu face parte din mesajul pe care dorim sa-l promovam, dar in acelasi timp e de inteles frustrarea lui si repet, mesajul meu e foarte clar, sa nu fim ipocriti!”, a declarat Razvan Burleanu.

Urmatoarea actiune a echipei nationale va avea loc la mijlocul lunii noiembrie, cand vom intalni Suedia acasa pe 15 noiembrie si Spania in deplasare trei zile mai tarziu.

Romania trebuie sa obtina patru puncte din aceste meciuri pentru calificarea la EURO 2020.



Razvan Burleanu il apara pe Cosmin Contra: ”Sa nu fim ipocriti!”