Echipa Nationala

Razvan Burleanu despre Mirel Radoi: ”Este antrenorul cel mai potrivit”. Asteptarile presedintelui FRF de la noul selectioner

Mirel Radoi a fost prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Casa Fotbalului, in postul de selectioner al primei reprezentative a Romaniei.

La conferinta de presa a fost prezent si Razvan Burleanu, presedintele FRF, care a vorbit cu incredere si optimism despre promovarea lui Mirel Radoi in postul de selectioner la nationala mare dupa succesul avut la U21.

Vedeti mai jos ce a declarat punctual Razvan Lucescu in alocutiunea sa de la inceputul conferintei.

"Nu am discutat cu un alt antrenor. Inca de la inceput Mirel Radoi a fost optiunea numarul unu pentru FRF".

"Mandatul lui Radoi nu este unul pe termen scurt, este unul de constructie pentru cel putin doi ani. Este antrenorul care la U21 a reusit sa creeze o echipa castigatoare, ceea ce ne dorim si la nationala mare"

"Mirel Radoi va conduce nationala Romaniei la Jocurile Olimpice de la Tokyo in 2020".

"Este antrenorul cel mai potrivit pentru a integra toti acesti tineri jucatori pe care i-am regasit la Campionatul European de tineret, mai ales in contextul schimbului de generatii la echipa nationala".

"A reusit sa construiasca o echipa, un grup unit si a reusit sa faca performanta".

"Este un fost international roman care reprezinta spiritul si atitudinea pe care ni le-am dori si la echipa nationala. Ii cunoaste pe jucatorii care evolueaza in campionatul intern si pe cei care evolueaza in strainatatea. Este tanar, energic, este 200 la suta dedicat fotbalului si pasiunii sale pentru fotbal".

"Experienta lui in meciurile decisive ca selectioner a contat in alegerea noastra. Ne amintim de meciul din Portugalia pe care am reusit sa-l castigam in deplasare, dupa care fiecare dintre meciurile de la Campionatul European".

"Am convingerea ca va reusi sa construiasca o echipa cu care sa mergem la EURO 2020. Ii multumesc ca a acceptat aceasta provocare care nu este deloc usoara. Vreau sa-l asigur de tot sprijinul administratiei de fotbal in toata activitatea".Razvan Burleanu despre Mirel Radoi: ”Este antrenorul cel mai potrivit”. Asteptarile presedintelui FRF de la noul selectioner