Echipa Nationala

Raspunsul lui Mirel Radoi pentru Ianis Hagi

Tanarul international a spus dupa 0-4 cu Norvegia ca s-a alergat foarte mult dupa minge si ca astfel jucatorii n-au mai avut energie pentru constructie.

”Cand alergi 3-4 minute dupa minge si dupa aia iti vine la picior, ce sa faci cu ea? Ce poti sa faci? Sa scoti un fault, sa incerci sa mai intrerupi meciul si sa-ti revii. Alergand dupa minge, cand o ai la picior nu mai poti face nimic”, declara Ianis Hagi dupa 0-4 la Oslo.

Raspunsul lui Mirel Radoi nu a intarziat sa apara. Selectionerul a facut referire la acest episod, marti, in conferinta de presa care a prefatat duelul cu Austria.

”Daca jucatorii au declaratiile astea, trebuie sa le si probeze. As merge la raportul pe care l-am primit dupa meci. In momentul in care avem 19-20 de baloane pierdute, e normal ca nu poti sa mai ai continuitate, pentru ca mingea este una singura pe teren. In momentul in care noi o pierdem, inseamna ca este la adversar. Iar daca nu iti place sa tii de minge cand o ai, atunci e clar ca va trebui sa alergi dupa ea”, a spus Radoi.

Ianis Hagi a jucat o repriza in Islanda, intrand in minutul 46, iar cu Norvegia a inceput ca titular fiind schimbat putin dupa pauza.

Romania intalneste Austria, miercuri seara, in al patrulea meci din Liga B1, in Liga Natiunilor.



Raspunsul lui Mirel Radoi pentru Ianis Hagi