Echipa Nationala

Raspunsul lui Dan Petrescu la propunerea FRF pentru postul de selectioner

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907/

Antrenorul formatiei CFR Cluj a vorbit, vineri, intr-o conferinta de presa despre intalnirea pe care a avut cu oficialii Federatiei Romane de Fotbal pe tema postului de selectioner ramas vacant la prima reprezentativa.

“Am avut o intalnire cu cei de la Federatiei, pe care nu as fi vrut sa o am. Am zis ca as vrea sa se termine campionatul, sa vorbim la final, dar au insistat. Am vorbit cu ei si pentru mine subiectul este incheiat in momentul asta”, a declarat Dan Petrescu.

“Daca CFR pierde, o sa se spuna ca n-am fost concentrat sau ca am distrus echipe. Eu sunt concentrat suta la suta la CFR si mai am contract trei ani. Acum nu mai depinde de mine, depinde de club, de patron”, a adaugat fostul mare international din Generatia de Aur.

Romania a ramas fara selectioner dupa ce la 30 noiembrie contractul lui Mirel Radoi a expirat si acesta nu a mai dorit o eventuala prelungire.

Oficialii FRF au purtat discutii cu Gheorghe Hagi si Razvan Lucescu, lovindu-se de refuzul amandurora din cauza obligatiilor contractuale existente.



Raspunsul lui Dan Petrescu la propunerea FRF pentru postul de selectioner