Echipa Nationala

Raducioiu ne-a adus ultima victorie cu Polonia intr-un meci oficial: "Sunt curios cum vom juca"

Florin Raducioiu inscria o dubla pentru Romania in aprilie 1995, pe Ghencea, la ultimul joc oficial disputat contra Poloniei pe terenul nostru.

Polonezii deschisesera atunci scorul printr-un penalty transformat de Juskowiak, insa tricolorii au revenit si au castigat, cu 2-1, prin dubla reusita de Raducioiu.

“Mi-aduc foarte bine aminte acel meci jucat pe Ghencea. Am fost condusi dupa un gol marcat din penalty de Juskowiak, un atacant. Polonia sta foarte bine la acest capitol si acum. Il au pe Lewandowski”, a spus Raducioiu la Digi Sport.

Vedeti aici VIDEO cu rezumatul meciului Romania-Polonia din 1995.

“Sunt foarte curios cum vom aborda meciului, cum vom juca in primele 15 minute. Eu sunt adeptul ofensivei si spun ca trebuie sa jucam acest meci ca pe o finala. Vom juca ofensiv inca din primele minute, cu consecintele de rigoare, sau vom juca sa ne aparam si sa nu primim gol”, a adaugat fostul mare international.

De la respectiva dubla din preliminariile EURO 96 Romania si Polonia nu s-au mai intalnit niciodata intr-un meci oficial.

Ultima oara a fost un 4-1 pentru polonezi intr-un amical disputat pe 2 februarie 2013.

Meciul Romania-Polonia se va juca, vineri seara de la 21:45, pe Arena Nationala, partida urmand a fi transmisa minut cu minut live text pe onlinesport.ro

FRF a scos la vanzare 48.000 de bilete pentru acest meci, iar in tribune se vor afla si 3000 de sustinatori ai Poloniei.



Raducioiu ne-a adus ultima victorie cu Polonia intr-un meci oficial: "Sunt curios cum vom juca"