Echipa Nationala

Radoi trage concluziile dupa 3-3 cu Belgia: “Aratam bine”

Romania a remizat cu Belgia la sub 21 de ani in ultimul meci din 2018, iar Mirel Radoi s-a declarat multumit de atitudinea jucatorilor si de obiectivele atinse la meciul de la Cluj.

“Arata foarte bine. Ultima impresie conteaza si ma bucur ca am reusit sa revenim. Stiam ca va fi o partida dificila contra unei echipe calificata la Campionatul European. Am schimbat sistemul de joc si erau foarte multe necunoscute. Era normal sa suferim in defensiva, dar obiectivele urmarite la acest meci s-au realizat. Sunt sigur ca datele problemei ar arata altfel, daca ne-am intalni cu Belgia la turneul final”, a declarat Radoi la pro x.

“Puteam sa dramatizam daca pierdeam. Diferenta de scor era mult prea mare in minutul 82, acel 3-1, desi am spus ca scorul nu e important. Le-am spus jucatorilor ca as vrea sa-mi faca probleme cat mai multe in alegerea lotului pentru EURO”, a mai spus selectionerul Romaniei.

Toate gandurile duc la EURO

“Indiferent de ce adversar vorbim, toti sunt de acelasi calibru si noi ne vom ridica la nivelul lor, chiar daca in viziunea multor oameni suntem cel mai slab adversar de la EURO. Baietii sunt foarte montati si trebuie sa aratam ca nu este o intamplare ca nu suntem acolo”, mai crede Radoi.

Romania a remizat cu Belgia, scor 3-3, cu revenire de la 1-3, intr-un meci amical disputat joi seara la Cluj-Napoca pe arena celor de la CFR.

Dragus din penalty, Olaru si Ciobanu au marcat golurile Romaniei, ultimele doua in minutele suplimentare.



Radoi trage concluziile dupa 3-3 cu Belgia: “Aratam bine”