Echipa Nationala

Radoi: ”Nu putem fi ca Barcelona după 3-4 meciuri”

Romania a încasat a treia înfrângere la rând în mai puțin de o săptămâna, iar selectionerul Mirel Radoi spune ca e nevoie de timp pentru a avea rezultatele dorite.

”O prima repriza foarte buna din partea noastră. Din păcate deciziile neinspirate la finalizare când trebuia sa alegem altceva...Austria a schimbat sistemul de joc și ne-a creat ceva probleme pana ne-am dat seama de zonele care trebuiesc acoperite.

”Ii felicit pe băieți, au încercat sa aplice tot ce am discutat. Nu speram într-o înfrângere la cum s-a desfasurat antrenamentul de ieri. Trebuie sa acceptam și aceasta a treia înfrângere.

Defensiva, calcaiul lui Ahile

”Când ne apăram încercam sa stăm foarte sus. Spațiul dintre linia de apărare și portar e un spațiu care trebuie acoperit și e foarte riscant. Îți asumi niște riscuri când vrei sa joci spectaculos. Nu înseamnă ca imediat după 3-4-5 partide putem fi ca Barcelona. Necesita timp.

”Nu sunt de părerea ca trebuie sacrificat spectacolul pentru puncte. Noi în momentul de fata suntem mulțumiți ca ajungem cu mingea în careu.

”În momentul de fata suntem unde eram înaintea tragerii la sorti pentru Liga Națiunilor”, a declarat Mirel Radoi într-o conferința de presa după meciul cu Austria (0-1).

Mirel Radoi a mai spus ca nu are niciun conflict cu Ianis Hagi, jucator tinut rezerva la meciul cu Austria.

Hagi a intrat pentru ultimul sfert de ora si nu a reusit nimic notabil.



Radoi: ”Nu putem fi ca Barcelona după 3-4 meciuri”