Echipa Nationala

Radoi: “N-am castigat mare lucru, doar foarte mult entuziasm si incredere”

Selectionerul Mirel Radoi ramane prudent dupa victoria obtinuta de Romania in Austria, scor 3-2, in grupa de Liga Natiunilor.

Un succes care propulseaza Romania pe primul loc in clasament si aduce o injectie de incredere la nivelul lotului de jucatori in perspectiva barajului cu Islanda din 8 octombrie.

“Meritam sa plecam cu cele trei puncte dupa aspectul jocului. Meritam la fel de bine cele trei puncte si cu Irlanda de Nord. Suntem pe primul loc, dar trebuie sa fim moderati pentru ca mai sunt multe partide si situatia clasamentului se poate rasturna.

“Imi mentin parerea ca Austria este cea mai buna echipa dintre cele patru, dar pozitia din clasament ne obliga sa ramanem in fata. Asta nu inseamna ca simpla noastra prezenta in teren ne va aduce victoria. Ma bucur ca am avut si noi pe final de meci putin noroc.

“In momentul de fata nu am castigat mare lucru, doar foarte mult entuziasm si incredere. Baietii au inteles ce inseamna determinare si sacrificiu, spiritul echipei nationale care trebuie recastigat.

“Ma bucur ca jucatorii se pot duce la echipele de club cu entuziasm si mandrie, sa-i traga si pe colegii lor pentru a avea o selectie cat mai mare la echipa nationala.

“Este posibil sa apara si alti jucatori. Sa speram ca nu vor aparea accidentari. Am avut intelegeri cu Mitrita, Radu si Marin sa ramana la echipele de club pentru a face pregatirea acolo”, a spus Mirel Radoi la Pro tv.

Radoi a debutat pe banca primei reprezentative la 1-1 cu Irlanda de Nord pe Arena Nationala.

Un meci pe care tricolorii l-au facut uitat cu acest succes din Austria.



Radoi: “N-am castigat mare lucru, doar foarte mult entuziasm si incredere”