Echipa Nationala

Radoi inoveaza la antrenamentele nationalei de tineret

Sursă foto: frf.ro

Antrenament inedit sustinut de jucatorii convocati de Mirel Radoi la reprezentativa sub 21 de ani a Romaniei in perspectiva meciurilor cu Tara Galilor si Liechtenstein.

Marți dimineață, la Centrul Național de Fotbal Buftea, reprezentativa Under 21 a României a efectuat o ședință de pregătire inedită. Fotbaliștii au fost împărțiți în 5 grupe și fiecare grupă a efectuat un exercițiu de tehnică. Prin rotație, toți jucătorii le-au bifat pe toate, anunta FRF pe site-ul oficial.

Echipa va pleca miercuri la Cluj-Napoca, unde va fi cazată la hotelul Grand Hotel Italia. Tinerii tricolori întâlnesc Țara Galilor (12 octombrie, ora 19:00, stadion „Dr. Constantin Rădulescu” – Cluj-Napoca) și Liechtenstein (16 octombrie, ora 21:00, stadion „Ilie Oană” – Ploiești) în două meciuri din care mai au nevoie de patru puncte pentru calificarea directă la Campionatul European ce va fă găzduit anul viitor de Italia și San Marino.

Bilete pentru cele două jocuri decisive pot fi achiziționate de pe site-ul bilete.frf.ro (10 RON, intrare generală).

Meciurile nationalei de tineret vor fi live text pe onlinesport.roRadoi inoveaza la antrenamentele nationalei de tineret