Echipa Nationala

Radoi inaintea celor trei meciuri din noiembrie: “Nu am venit cu gandul sa demisionez”

Selectionerul Mirel Radoi a transmis un mesaj de continuitate inaintea amicalului cu Belarus si ultimelor doua partide din Liga Natiunilor.

Indiferent de rezultatele obtinute de nationala Romaniei in aceasta luna noiembrie selectionerul Mirel Radoi este hotarat sa continue pe banca primei reprezentative.

“Nu am venit cu gândul în această lună ca după aceste trei partide să demisionez. Nu regret că am acceptat să antrenez România, nici privind în urmă, nici privind în viitor!”, a spus Radoi intr-o conferinta de presa.

“Meciul cu Belarus este în cadru amical dar nu e o repetiție pentru Norvegia și Irlanda de Nord. Pentru noi contează atitudinea, contează și rezultatul, trebuie să antrenăm principiile și să le vedem la meci. Pressing, posesie!

“Cu Norvegia e momentul revanșei! Trebuie să arătăm cu totul altfel, de la atitudine, până la rezultat. Îmi doresc să văd implicarea jucătorilor de 100% indiferent de cât arată tabela. Și indiferent dacă vorbim de un jucător la debut sau cu 10 ani la națională. Pentru noi, acum, este prioritar să dea totul pentru România”, a mai declarat selectionerul nationalei Romaniei.



Radoi inaintea celor trei meciuri din noiembrie: “Nu am venit cu gandul sa demisionez”