Echipa Nationala

Radoi ajunge la a patra infrangere consecutiva la nationala. Ce a declarat dupa esecul din Anglia

Prima reprezentativa a Romaniei a pierdut pentru prima data in istorie pe terenul Angliei, scor 0-1, dupa un gol marcat din lovitura de la 11 metri.

Este al patrulea esec la rand pentru Mirel Radoi pe banca tehnica a nationalei Romaniei. Iata mai jos ce a declarat selectionerul dupa meciul disputat la Middlesbrough.

“O partida destul de intensa, echilibrata, am avut situatiile noastre. Am incercat sa ne facem jocul, am reusit pe inceput de joc. Daca sunt suparat, ca si la meciul cu Georgia, sunt suparat ca reusim sa ajungem in fata portii si nu marcam. In anumite momente cred ca puteam avea alte decizii.

“N-a fost un debut foarte fericit pentru el (n.r. – Capusa), dar un jucato tanar ca el poate invata din astfel de momente.

“Din pacate avem si noi limitele noastre, dar cred ca nici Anglia nu se astepta sa el punem atat de multe probleme. E imbucurator pentru mine.

“Ma bucur pentru acest joc, avem pe ce construi pentru fereastra din septembrie. Ma bucura jocul, determinarea, daruirea. De aici putem merge cu incredere pentru meciurile din septembrie”, a spus Radoi la Pro x.



Radoi ajunge la a patra infrangere consecutiva la nationala. Ce a declarat dupa esecul din Anglia