Echipa Nationala

Primul antrenament pentru Mutu la nationala de tineret

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Adrian Mutu a sustinut, marti, primul antrenament in calitate de selectioner al nationalei U21 a Romaniei.

Ședința de pregătire a durat aproximativ 90 de minute, lucrându-se în special tactic. Cătălin Itu, de la CFR Cluj, având în vedere că a jucat luni seara, s-a pregătit sepărat, alături de preparatorul fizic Vlad Nicoară, anunta FRF pe site-ul oficial.

La finalul antrenamentului, Marian Aioani a părăsit cantonamentul, la solicitarea clubului Chindia Târgoviște. De asemenea, convocați pentru această acțiune, Alex Pașcanu și Alex Mățan de la Voluntari nu s-au mai prezentat la lot. Astfel, Adrian Mutu are la dispoziție 19 jucători.

Selecționerul Adrian Mutu a efectuat câteva modificări în lotul convocat pentru stagiul de pregătire de la Buftea. Astfel, Constantin Dima, Andrei Rațiu și Vlad Dragomir nu vor mai fi prezenți, în locul lor fiind chemați Tudor Băluță (Brighton) și Alexandru Vodă (FC Hermannstadt).

Adrian Mutu a preluat nationala de tineret a Romaniei in ianuarie si nu a apucat sa debuteze pe banca tricolorilor mici din cauza pandemiei de coronavirus.

Romania U21 va disputa primele meciuri ale anului in luna septembrie, in preliminariile Campionatului European din 2021.Primul antrenament pentru Mutu la nationala de tineret