Echipa Nationala

Prima reactie din partea FRF dupa aflarea adversarilor Romaniei la Jocurile Olimpice. Stoichita: “O grupa mai accesibila decat oricare alta”

Nationala olimpica de fotbal a Romaniei si-a aflat, miercuri, adversarele la turneul de la Tokyo, unde tricolorii s-au calificat in urma prezentei in semifinalele Campionatului European U21 din 2019.

“Putem spune ca e grupa buna dupa ce te califici. La prima vedere e o grupa mai accesibila decat oricare alta. Aici Honduras poate fi o echipa puternica si care sa puna probleme. Eu ii cunosc foarte bine, am fost de multe ori acolo.

“Depindem foarte mult de ce jucatori deplasam noi in Japonia. Sa vedem ce acorduri vor fi cu cluburile si ce jucatori vor fi eliberati. Deocamdata nu se poate trage o concluzie, pentru ca nu stim clasamentul final. Sunt foarte multi jucatori care vin de la echipe care vor participa in cupele europene.

Ce se intampla cu Adrian Mutu

“Isi continua activitatea la noi, vine la servici. Sa vedem. El isi doreste sa ramana, si noi ne dorim sa ramana la Federatie. Deocamdata putem vorbi de o colaborare cu el. Vom anunta cand va fi luata o decizie ferma de ambele parti", a declarat Mihai Stoichita, directorul tehnic al FRF, la Pro x.

Romania va face parte din Grupa A si va intalni Coreea de Sud, Noua Zeelanda si Honduras.

Tricolorii vor intalni Honduras in primul meci la turneul olimpic.Prima reactie din partea FRF dupa aflarea adversarilor Romaniei la Jocurile Olimpice. Stoichita: “O grupa mai accesibila decat oricare alta”