Echipa Nationala

Prima reactie a lui Valentin Mihaila dupa cele patru goluri cu Finlanda

Sursă foto: captura tv pro x

Mijlocasul Valentin Mihaila este eroul nationalei de tineret in acest moment dupa cele patru goluri marcate in poarta Finlandei.

"Vreau sa dedic aceasta victorie lui Ratiu, care a avut un evenimen neplacut in familie. Mereu ma rog pentru familia mea si cei mai importanti oameni din viata mea.

(Victor Piturca a plecat fericit de la stadion) "A fost la meci? N-am stiut. Ma bucur ca a plecat fericit. Se pare ca avem o echipa foarte buna, defensiv si ofensiv. Speram sa ne facem treaba bine si in Irlanda de Nord. Sper ca Mitrita sa joace si sa marcheze doua goluri cu Suedia", a declarat Mihaila la Pro x dupa 4-1 cu Finlanda.

Un meci disputat la Voluntari in care oaspetii au deschis scorul rapid, dupa doar trei minute, si in care Valentin Mihaila a reusit patru goluri.

Despre meciul cu Finlanda a vorbit si Ricardo Grigore.

"Poate de afara s-a vazut un meci usor, dar nu a fost deloc asa. Din fericire pentru noi am revenit repede in meci si sa intoarcem scorul in favoarea noastra. Deocamdata noi ii luam ca exemplu pe cei de la nationala mare. Le tinem pumnii si speram sa ne aduca victoria cu Suedia.

"Sper sa castig un campionat cu Dinamo si sa ajung la un Campionat European cu nationala de tineret si apoi cu cea mare", a spus jucatorul legitimat la Dinamo Bucuresti.

Andrei Chindris este de asemenea un jucator a carui cota creste de la meci la meci.

Fotbalistului Botosaniului a declarat la randul sau ca este motivat de fiecare convocare la nationala si ca ii pare rau ca in vara a urmarit Campionatul European de tineret la televizor.

 



Prima reactie a lui Valentin Mihaila dupa cele patru goluri cu Finlanda