Echipa Nationala

Prima reacție a lui Edward Iordănescu după victoria cu Elveția: ”Am avut un singur merit”

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Selecționerul Edward Iordănescu a oferit, la cald, prima reacție în urma succesului din meciul cu Elveția, ultimul pentru tricolori în campania de calificare la Campionatul European din Germania 2024.

”Sentimente fantastice și o bucurie fără margine. În toată ecuația asta am avut un singur merit, că am crezut în ei și le-am transmis să meargă mai departe.

”Contează că această echipă a arătat că are valoare și că spectatorii au plecat acasă fericiți.

”Am schimbat cinci jucători, dar tot timpul am schimbat la jocul doi. Nu prea avem experiență să jucăm la trei zile. Mesajul e că am încredere în toți jucătorii. Suntem o familie.

”Aveam această obligație de a termina cu capul sus. Am avut un adversar foarte valoros și asta mă face și mai mândru de băieții mei.

”Trebuie să analizăm bine ce am făcut, să ne dea ambiție pentru a progresa”, a declarat Edward Iordănescu pentru Antena 1.

România a învins Elveția și a încheiat preliminariile pe primul loc în clasamentul din Grupa I, fără înfrângere în cele zece meciuri disputate.Prima reacție a lui Edward Iordănescu după victoria cu Elveția: ”Am avut un singur merit”