Echipa Nationala

Popa: “Sa nu-i ridicam in slavi pe danezi”

Sursă foto: captura tv dolce sport

Adrian Popa, mijlocasul echipei engleze Reading, considera ca tricolorii trebuie sa se concentreze doar la jocul lor si sa nu acorde mai mult decat respectul cuvenit adversarului de duminica, Danemarca.

“Stim foarte bine ce avem de facut, le-am studiat punctele slabe si punctele forte. Sunt diferiti de polonezi, au un stil bazat pe forta, cu mingi lungi, nu ii putem compara. Pe multi dintre danezi i-am intalnit pe Arena Nationala la acel 2-0, iar pe vreo doi i-am intalnit acum in Anglia. Nu trebuie sa-i ridicam prea mult in slavi si sa ne facem jocul nostru, sa depindem doar de noi. Eriksen este principalul lor pericol”, a spus Popa intr-o conferinta de presa.

“Nu este presiune. Si daca am fi castigat cu Polonia tot trebuia sa invingem Danemarca. Sansele la primul loc nu mai sunt ridicate, dar pentru locul doi avem sanse reale si speram sa-l obtinem la finalul campaniei”, a adaugat mijlocasul echipei Romaniei.

Popa a vorbit si despre transferul la Reading

“Sunt in perioada de adaptare, voi incepe sa joc din ce in ce mai mult. E un pas inainte pentru mine. Este o diferenta foarte mare intre Liga 1 de la noi si chiar Liga 2 din Anglia”, crede fostul stelist.



Popa: “Sa nu-i ridicam in slavi pe danezi”