Echipa Nationala

Polonezii au ajuns la Bucuresti cu gandul victoriei. Mizeaza pe slabiciunile noastre (VIDEO de la antrenament)

Jucatorii nationalei Poloniei au ajuns joi in jurul pranzului la Bucuresti, iar de la ora 15:00 au avut programata conferinta de presa pe pamant romanesc la hotelul unde sunt cazati in mijlocul Capitalei.

Primul care a vorbit a fost mijlocasul Jakub Blaszczykowski, jucator care prin discursul sau a luat un pic de sus nationala Romaniei.

“Le stim slabiciunile si lucram asupra acestui aspect. Eu personal nu cunosc vreo echipa care sa nu faca greseli. Am venit aici sa castigam. Adversara noastra este o echipa periculoasa, are un colectiv omogen si poate pune probleme. Nu-mi fac griji pentru rezultat, daca ne vom pune in aplicare planul tactic”, a spus Blaszczykowski.

In continuare a luat cuvantul selectionerul Adam Nawalka, care a subliniat forta mentala a grupului polonez si a avut cuvinte de lauda la adresa echipei noastre.

“Pot asigura pe toata lumea ca echipa este foarte bine pregatita pentru acest meci. Ne-am folosit de tot timpul avut la dispozitie pentru a ne pregati cat mai bine. Ceea ce este cel mai important pentru mine este ca jucatorii se prezinta foarte bine din punct de vedere mental. Am revenit la atitudinea potrivita. Romania este un adversar foarte dificil si apreciem aceasta echipa. Au un antrenor foarte bun”, a spus Nawalka.

Grzegorz Krychowiak, mijlocasul defensiv al lui Paris Saint Germain, a spus la randul sau ca: “Nu conteaza cine este favorita pe hartie. Trebuie sa intram pe teren, sa ne facem treaba si sa obtinem cele trei puncte”.

Vedeti mai jos imagini cu jucatorii Poloniei la antrenamentul oficial sustinuta, joi seara, pe Arena Nationala.



Polonezii au ajuns la Bucuresti cu gandul victoriei. Mizeaza pe slabiciunile noastre (VIDEO de la antrenament)