Echipa Nationala

Piturca propus la nationala: “Ne califica la Mondial”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

In prezent analist ocazional la postul de televiziune care transmite meciurile echipei nationale, Victor Piturca este vazut ca inlocuitorul ideal pentru Mirel Radoi la prima reprezentativa.

“L-as aduce pe Piturca pentru barajul asta si dau in scris ca ne calificam. E unul dintre primii trei antrenori din istoria fotbalului romanesc”, a declarat Dumitru Dragomir la Pro x.

“Piturca a fost un antrenor senzational. Nu sufla nimeni in front, un practician desavarsit”, a mai continuat fostul presedinte al LPF laudele la adresa omului care a calificat nationala la doua turnee finale de Campionat European.

Cu Piturca pe banca am fost cel mai aproape de o calificare la Cupa Mondiala din 1998 si pana in prezent.

S-a intamplat in preliminariile pentru turneul final gazduit de Brazilia, in 2014. Atunci echipa nationala a Romaniei a fost invinsa de Grecia intr-o dubla mansa de baraj (1-3 in deplasare si 1-1 acasa).

Mirel Radoi a anuntat dupa meciul cu Armenia ca echipa nationala trebuie sa-si caute selectioner dupa incheierea preliminariilor pentru Cupa Mondiala.Piturca propus la nationala: “Ne califica la Mondial”