Echipa Nationala

Piturca nu exclude o posibila revenire la nationala: “Niciodata sa nu spui niciodata”

Sursă foto: https://www.facebook.com/UCVOficial

Echipa nationala a incheiat pe ultimul loc grupa de Liga Natiunilor si a retrogradat in esalonul trei valoric, iar viitorul selectionerului Edward Iordanescu este in cumpana.

Acesta a spus dupa meciul castigat cu Bosnia ca are nevoie de o discutie lamuritoare cu federatia, cu alte cuvinte de o reconfirmare pe post.

Multi s-au grabit sa vorbeasca despre inlocuirea lui Iordanescu, un selectioner care a stat pe banca Romaniei doar opt meciuri.

Jucatorii nationalei si oamenii de fotbal in frunte cu Mircea Lucescu sunt de parere insa ca Iordanescu trebuie sa continue.

Cel mai probabil va continua, cu obiectivul de a califica Romania la Campionatul European din 2024.

Victor Piturca a fost si el intrebat despre posibilitatea de a reveni pe banca primei reprezentative.

“Nu ar fi corect sa vorbim despre asta atata timp cat Edi Iordanescu e antrenorul echipei nationale. Deocamdata e selectioner, a castigat ultimul joc, iar ei vor decide ce vor face in continuare.

“Niciodata sa nu spui niciodata. Ce se poate intampla nu stiu. Financiar nu se pune problema, pentru ca am avut oferte multe, pe bani foarte multi”, a declarat Piturca la Pro Arena.

Romania n-a mai participat la un turneu final din 2016, cand am participat la Campionatul European din Franta si unde am incheiat grupa pe ultimul loc, cu un singur punct.

Anterior, in 2008, cu Piturca pe banca, am obtinut doua remize intr-o grupa cu Franta, Italia si Olanda.



Piturca nu exclude o posibila revenire la nationala: “Niciodata sa nu spui niciodata”