Echipa Nationala

Piturca inapoi la nationala? Burleanu nu exclude varianta

Sursă foto: FRF.ro

Mandatul lui Christohph Daum la carma echipei nationale se apropie de sfarsit, din fericire cum cred majoritatea suporterilor si oamenilor de fotbal, iar in spatiul public s-a lansat deja subiectul gasirii unui inlocuitor pentru postul de selectioner.

Nume precum cele ale lui Cosmin Contra, Dan Petrescu, Gheorghe Hagi si Walter Zenga sunt deja vehiculate, dar nici o eventuala numire a lui Victor Piturca nu este straina de aceste zvonuri.

Ar fi al patrulea mandat pentru Victor Piturca la carma echipei nationale.

"Nu am nicio lista de nume pentru alegerea viitorului selectioner. Este menirea Comisiei Tehnice. Nu cred ca tine de varsta in ceea ce priveste pregatirea. Sigur, pentru postul de selectioner ti-ai dori un antrenor cu experienta mai mare", a spus Razvan Burleanu, presedintele FRF, la Digi Sport.

"Nu exista nicio clauza de reziliere a contractului lui Christoph Daum. Vad ca este vehiculata suma de 200.000 de euro pentru despartire, dar este o informatie falsa. Piturca avea un contract de aproape 40.000 de euro si nu este o diferenta semnificativa, plus ca Piturca avea un contract pe o perioada nedeterminata", a adaugat Burleanu.

Exclus interimar

"Echipa nationala nu este o echipa de club care are nevoie de un interimat. Nu foloseste nimanui ca pentru unul sau doua meciuri sa avem un antrenor la care stim ca vom renunta", a mai spus Burleanu cu privire la varianta inlocuirii lui Daum cu un antrenor interimar pentru ultimele doua meciuri din actuala campanie de calificare.

"Credeti ca indiferente de nume exista vreun antrenor pe lumea asta care sa garanteze calificarea la un turneu final? Nu sunt in cautarea unui salvator. Daca imi va da mandat Comisia Tehnica pentru alegerea lui Victori Piturca, voi merge sa discut cu el", a mai spus Burleanu.



Piturca inapoi la nationala? Burleanu nu exclude varianta