Echipa Nationala

Pariul indraznet facut de Daum inaintea meciului cu Polonia

Christoph Daum se afla in fata primului meci pe Arena Nationala in calitate de selectioner al Romaniei si totodata inaintea celui mai dificil meci de pana acum in calificarile pentru Cupa Mondiala.

Selectionerul german al nationalei Romaniei a pus un pariu indraznet inaintea confruntarii cu Polonia de vineri seara, pariu pe care speram sa aiba ocazia de a-l onora dupa cele 90 de minute.

"Daca reusim sa castigam la doua goluri, o sa car jucatorii pana la vestiare. O astfel de victorie inseamna ca si-au depasit limitele. Ar fi minunat pentru Romania", a spus Daum pentru eusunt12.ro

"Sper sa fie stadionul plin. Sper sa avem ce sa le oferim suporterilor, sa poata sa se identifice cu echipa aceasta. Daca ne-am califica la Mondiale, as vrea sa sarbatorim asta alaturi de oamenii cu handicap, pentru ca si ei sunt suporterii nostri, i-am vazut la multe meciuri si chiar ar merita aceasta bucurie. Ar trebui sa ne ducem direct la ei in cazul unei asemenea performante", a mai spus Daum.

Mai multi copii cu dizabilitati au asistat la antrenamentul de luni al tricolorilor si la finalul acestuia s-au fotografiat cu jucatorii si au primit autografe.

 



Pariul indraznet facut de Daum inaintea meciului cu Polonia