Echipa Nationala

Optimism la FRF dupa dubla cu Norvegia si Malta: ”Avem sanse de calificare”

Romania a remizat in Norvegia cu mare sansa printr-un gol marcat in prelungiri si a invins modesta Malta pentru a ajunge la 7 puncte in Grupa F a preliminariilor EURO 2020.

Tricolorii sunt la egalitate cu Suedia, echipa impotriva careia vom lupta pentru calificarea la turneul final, in conditiile in care Spania, viitoarea adversara a Romaniei, pare si este pentru moment dintr-o alta liga.

"Ne-am indeplinit obiectivul, care a fost sa obtinem patru puncte si sa ne pastram sansele de calificare. Va propun sa fim optimisti, pentru ca in momentul de fata chiar avem sanse de calificare", a spus Razvan Burleanu, presedintele FRF, intr-o conferinta de presa.

"Ne dorim sa nu pierdem cu Spania si ne-am putea declara multumiti. Cu siguranta putem bate cele doua echipe nordice pe teren propriu. Ma bazez pe starea de spirit a echipei nationale", a mai spus Burleanu.

"Dincolo de faptul ca a fost un rezultat norocos la Oslo. I-am si spus lui Keseru ca golul sau va fi asemenea celui marcat de Hoban, care ne-a adus calificarea la EURO 2016", a concluzionat  presedintele FRF pe subiectul primei reprezentative.

Stoichita in vestiar la Oslo, stire falsa!

In alta ordine de idei, Burleanu a abordat si subiectul presupusei interventii a directorului tehnic Mihai Stoichita in vestiar la partida cu Norvegia, catalogand aceasta aparitie in presa drept o "stire falsa"

"Trebuie sa ne obisnuim in aceste zile cu stirile false. Cea mai falsa stire din aceste zile a fost ca Mihai Stoichita a intrat in vestiar la pauza meciului cu Norvegia peste Cosmin Contra. E normal ca o asemenea stire falsa sa-l supere pe Contra.

"Aceste stiri false apar tocmai cand echipa nationala se afla in cantonament si te gandesti ca cineva are interesul sa inventeze astfel de stiri pentru a afecta starea de spirit. Astfel de stiri false contribuie la scaderea increderii oamenilor in mass-media.

"Selectia este, a fost si va fi facuta de selectionerul Cosmin Contra. Intotdeauna a fost un antrenor obiectiv in ceea ce priveste selectia, a spus Razvan Burleanu.



Optimism la FRF dupa dubla cu Norvegia si Malta: ”Avem sanse de calificare”