Echipa Nationala

Obiectivul Romaniei in Liga Natiunilor anuntat de Contra

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Selectionerul Cosmin Contra a vorbit, luni, intr-o conferinta de presa, despre obiectiul nationalei tricolore in Liga Natiunilor, competitie care debuteaza in luna septembrie.

“Acestea sunt ultimele meciuri de pregatirea inaintea Ligii Natiunilor. Suntem increzatori ca drumul pe care l-am inceput il vom continua pe aceeasi linie, cu dorinta de a castiga, cu agresivitate si contiuitate in exprimare”, a spus Contra.

Selectionerul primei reprezentative a vorbit si de obiectivul fixat in Liga Natiunilor, acolo unde Romania face parte dintr-o grupa cu Serbia, Muntenegru si Lituania.

“Avem ca obiectiv castigarea grupei in Liga Natiunilor. Nu va fi usor, dar sunt increzator. Ii simt bine foarte bine pe baieti. Ei au inteles ca trebuie sa schimbe mentalitatea cand vin la echipa nationala. Sper sa continuam pe acest drum, pentru ca este cel care ne va duce la Campionatul European”, a mai spus Contra.

Romania intalneste Chile (31 mai) si Finlanda (5 iunie) in ultimele meciuri amicale inaintea participarii in Liga Natiunilor.



Obiectivul Romaniei in Liga Natiunilor anuntat de Contra