Echipa Nationala

Obiectivul fixat de FRF lui Contra

Razvan Burleanu l-a prezentat, vineri seara, pe Cosmin Contra in postul de selectioner al nationalei Romaniei si a vorbit despre obiectivul fixat acestuia.

 "Sunt realmente bucuros ca Cosmin Contra este noul selectioner al echipei nationale. Intram intr-o noua etapa si speram sa fie una de succes. Ii multumesc si lui Christoph Daum pentru tot ceea ce a reusit sa dezvolte la nivelul primei reprezentative", a declarat Burleanu intr-o conferinta de presa.

"Obiectivul lui Contra este calificarea la EURO 2020 si durata contractului sau este pana la finalul calificarilor pentru 2020. Detaliile financiare ale contractului sunt confidentiale. Avem incredere ca vom reusi sa schimbam determinarea, atitudinea si perspectivele de la echipa nationala", a adaugat Burleanu.

Presedintele FRF a mai spus ca singurii antrenori contactati pentru preluarea postului de selectioner au fost Dan Petrescu si Cosmin Contra.

Petrescu a declinat oferta federatiei, ramanand sa duca la capat proiectul inceput la CFR Cluj, astfel ca s-a ajuns la varianta Contra.



Obiectivul fixat de FRF lui Contra