Echipa Nationala

O nouă lovitură de teatru la alegerile FRF?

După ce în urmă cu 4 ani unul dintre candidații la postul de președinte FRF a fost arestat cu o zi înainte de vot, scenariul pare să se repete în 2018.

În anul 2014, pe 4 martie, alegerile au fost câștigate de actualul președnte, Răzvan Burleanu. Principalul său contracanditat era Gică Popescu, doar că acesta nu a mai ajuns la vot, find condamnat pe 3 martie 2014 la închisoare cu executare și încarcerat cu doar o singură zi înante de sufragii.

În 2018, alegerile de la FRF par a fi din nou influențate de aspecte penale pe care autoritățile le sesizează. Direcția Națonală Anticorupție (DNA) a descins miercuri la sediul Federației, conform TV Digi Sport. DNA ar fi rificat documente din perioada 2008-2010, atunci cînd Mircea Sandu era președinte, iar în sfatff-ul FRF era și Ionuț Lupescu.

Descinderea a avut loc la ora 13:00, după tragerea la sorț a Cupei României.

La acest moment, Lupescu încearcă ceea ce Popescu nu a reușit în 2014, să aducă Federația în sfera de influență a Generației de Aur și sub aripa lui Mircea Sandu.

Din informații încă neofciale, DNA ar fi descins la FRF ca urmare a informațiilor publicate pe blog-ul personal al actualului și, cel mai probabil, viitorului președinte Răzvan Burleanu, despre presupuse nereguli comise de Federație pe vremea lui Sandu și, implicit, a lui Lupescu.

Alegerile FRF au loc pe 18 aprilie 2018. Cine va mai ajunge la ele?



O nouă lovitură de teatru la alegerile FRF?