Echipa Nationala

Norvegia - Romania 4-0. Ei cu Haaland, noi cu hahaland!

Sursă foto: https://twitter.com/NORftbl

Infrangere dura sub aspectul scorului si al jocului pentru nationala Romaniei in deplasare cu Norvegia, duminica seara, in etapa a 3-a din Liga Natiunilor.

Norvegia s-a impus cu un categoric 4-0, dupa ce la pauza tabela arata un consistent 2-0.

Mirel Radoi a schimbat nu mai putin de sapte jucatori fata de meciul din Islanda, dar Romania a aratat chiar mai rau decat la Reykjavik.

Tricolorii au inceput curajos trimitand primul sut pe poarta dupa sapte minute, insa Norvegia ne-a dat gol la prima actiune periculoasa prin fenomenul Haaland.

Contraatac pornit din propria jumatate de teren, Odegaard a trimis o diagonala si Haaland l-a transformat in spectator pe Tatarusanu.

In minutul 25 acelasi Tatarusanu a reusit sa blocheze la o faza unu contra unu cu Haaland dupa un balon pierdut in propria jumatate de tricolori.

Tatarusanu s-a remarcat si in minutul 38 la sutul lui Odegaard din afara careului respingand in corner.

Norvegia s-a distantat la 2-0 pe tabela cu sase minute inaintea pauzei prin Sorloth. Centrare din stanga si finalizare din sase metri in absenta marcajului nostru.

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie ratata de Haaland in minutul 57. Atacantul de la Borussia Dortmund a incercat o finalizare spectaculoasa cu calcaiul. Mingea a trecut pe langa poarta.

Haaland a marcat pentru 3-0 in minutul 65 cu o reluare din sase metri la o centrare din dreapta.

Dupa ce a blocat in minutul 72 la o noua faza singur cu Tatarusanu, doua minute mai tarziu Haaland si-a trecut in cont haatrick-ul cu un sut in forta.

Caseta tehnica

Norvegia: Jarstein – Elabdellaoui (Svensson ’79), Strandberg, Ajer, Meling – Normann (Midtsjo ’70), Berge – Odegaard (Linnes ’70), Elyounoussi (Hauge ’84), Haaland (King ’78) – Sorloth. Selecţioner: Lars Lagerback

România: Tătăruşanu - Manea, Burcă, Toşca, Bancu – Cicâldău (Stanciu ’75), Creţu (Maxim ’75), Marin – Hagi (Mitriţă ’64), Puşcaş (Keşeru ’64), Iancu (Alibec ’90). Selecţioner: Mirel Rădoi

Meciul a fost arbitrat de slovacul Ivan Kruzliak.



Norvegia - Romania 4-0. Ei cu Haaland, noi cu hahaland!