Echipa Nationala

Nita a ratat convocarea pentru ultimele meciuri din Liga Natiunilor. Explicatia selectionerului Iordanescu

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Titular de drept la echipa nationala in ultima perioada, portarul Florin Nita n-a mai prins lotul de 27 de jucatori anuntat de Edward Iordanescu pentru meciurile cu Finlanda si Bosnia/Hertegovina din Liga Natiunilor.

“Nita ne-a ajutat si a fost declarat jucatorului anului pe buna dreptate, dar trebuie sa-si rezolve situatia de la club”, a transmis Edward Iordanscu pentru Antena Sport.

In conditiile absentei lui Nita postul de titular in poarta nationalei Romaniei va fi ocupat, cel mai probabil, de Ionut Radu.

Ajuns la Cremonese sub forma de imprumut de la Inter Milano, Radu a devenit titular de drept si are tot mai multe meciuri in picioare.

“Ma bucur ca a reusit sa-si regleze situatia de la club. Era intr-o situatie proasta la Inter si acum joaca meci de meci.

“Am foarte mare incredere in el, in potentialul lui, in valoarea lui”, a mai transmis selectionerul primei reprezentative.

Romania intalneste Finlanda in deplasare, vineri 23 septembrie, pentru ca trei zile mai tarziu sa primeasca vizita Bosniei intr-un meci programat pe noul stadion Giulesti.Nita a ratat convocarea pentru ultimele meciuri din Liga Natiunilor. Explicatia selectionerului Iordanescu