Echipa Nationala

Nicolae Stanciu: ”Trebuie sa incepem agresiv cu Suedia”

Mijlocasul Nicolae Stanciu este de parere ca Romania trebuie sa inceapa agresiv meciul cu Suedia de la Bucuresti, programat vineri seara in preliminariile EURO 2020, pentru a avea vreo sansa la victorie.

”Nu este nevoie sa spun ca vom da totul pe teren, pentru ca asta facem la fiecare meci. Cred ca va trebui sa incepem foarte tare, cu un presing avansat si sa nu-i lasam sa joace. Incercam sa facem tot ce depinde de noi pentru a castiga acest meci.

”Daca ne gandim de acum ce vom face cu Spania, cu siguranta nu vom bate Suedia. Toata atentia noastra trebuie sa fie pe acest meci. Nu cred ca Suedia a venit la Bucuresti sa se apere, chiar daca le convine varianta egalului”, a declarat Nicolae Stanciu intr-un interviu acordat pentru FRF TV.

Solidaritate si unitate

”Trebuie sa incepem meciul foarte sus, foarte tare, foarte agresiv si sa ne ajutam intre noi, sa alergam unul pentru celalalt, sa nu ne uitam urat la colegul de langa noi cand cineva face o greseala sau pierde o minge. Sunt increzator si stiu ca putem castiga acest meci”, a mai spus Stanciu.

Acesta a lansat si un apel in directia fanilor pentru a sustine echipa nationala si a nu face nimic gresit care sa duca din nou la suspendarea terenului in viitorul apropiat.



Nicolae Stanciu: ”Trebuie sa incepem agresiv cu Suedia”