Echipa Nationala

Nicolae Stanciu: ”Sperăm să terminăm pe primul loc”

Sursă foto: captura prima tv

Mijlocașul Nicolae Stanciu este fericit pentru calificarea la Campionatul European și spune că vrea să vadă România pe primul loc la finalul ultimului meci din preliminarii.

”Înseamnă totul pentru noi să revenim la un Campionat European după opt ani. Toți românii să fie mândri. Sperăm să continuăm tot așa, marți să facem un meci bun și să terminăm pe primul loc.

”A fost o campanie grea, am luptat, ne-am sacrificat toți. Am făcut tot ce trebuie pentru echipă. Îmi doresc să facem o figură frumoasă la EURO. Nu vom face mare petrecere acum, pentru că avem șansa de a încheia pe primul loc.

George Pușcaș

”Este o mândrie enormă. Orice român cred că este fericit pentru că România poate să arate bine. Faza golului a fost șutul acela, am stat acolo în careu și m-am dus după mingea aia ca și cum era ultima”, a spus maracatorul golului de 1-1 în meciul din Ungaria.

România a învins Israel cu 2-1, după ce a fost condusă din minutul 2, obținând calificarea la Campionatul European din Germania 2024.

Tricolorii abordează ultimul meci din preliminarii, cu Elveția, de pe primul loc în clasament.Nicolae Stanciu: ”Sperăm să terminăm pe primul loc”