Echipa Nationala

Nicolae Stanciu pune degetul pe rana echipei nationale: ”Nu tragem toti la aceeasi caruta”

Mijlocasul Nicolae Stanciu a vorbit dupa infrangerea grea cu Spania din ultima partida a preliminariilor EURO 2020 despre o echipa nationala a Romaniei de unde lipseste unitatea si pare ca mai degraba fiecare jucator e interesat sa traga doar in nume personal.

”E foarte dificil, nu-mi gasesc cuvintele. 5-0 este un scor foarte mare si nu mai e nimic de zis. Nu ma asteptam la asa ceva. Acum doua saptamani am venit si am jucat de la egal la egal cu Barcelona, echipa care are calitate peste echipa Spaniei.

”Toata lumea zice de noi romanii ca suntem talentati, ok, facem asta, dar daca nu alergam 90 de minute si nu ne batem pentru fiecare minge ne va fi foarte greu sa ne calificam.

”Cand vii la echipa nationala nu inseamna ca trebuie sa incerci tu sa rezolvi si sa faci totul de unul singur. Nu conteaza cine marcheaza si cine da pasa de gol. Important e ca toti sa tragem la aceeasi caruta si sa fim o echipa. Ne va fi greu cu orice echipa am juca de acum inainte daca nu ne sacrificam si nu facem totul pentru echipa.

”Am fost in urna a patra, am plecat cu sansa a patra. A fost meritul nostru ca am ajuns sa mai avem o sansa pentru EURO 2020. Am tratat meciul din Muntenegru cu seriozitate, stiam atunci ca trebuie sa castigam la mai mult de un gol.

”Au fost zile foarte tensionate dupa meciul cu Suedia. Nici noi nu stiam ce sa credem. Pe noi ne-a anuntat care e decizia dansului, noi stim ce se va intampla. Nu ne ramane decat sa-i multumim pentru ceea ce a facut pentru noi si daca ne calificam in martie va fi si pentru dansul”, a spus Nicolae Stanciu la Pro tv.

Romania a pierdut 0-5 in Spania si incheie pe locul patru Grupa F de calificare la EURO 2020.

In luna martie mai avem o sansa de a ajunge la turneul final in urma barajelor organizate de UEFA pentru echipele clasate pe primele doua locuri in grupele de Liga Natiunilor care n-au obtinut calificarea la Campionatul European.

Vom intalni Islanda sau Scotia, in deplasare, dupa o tragere la sorti care va avea loc pe 21 noiembrie.



Nicolae Stanciu pune degetul pe rana echipei nationale: ”Nu tragem toti la aceeasi caruta”