Echipa Nationala

Nicolae Stanciu: “Norvegia e scoasa din lupta”

Sursă foto: twitter.com

Mijlocasul Nicolae Stanciu a uitat putin fotbalul dupa transferul in Arabia Saudita, dar vrea sa demonstreze ca se pricepe mai bine la cifre si calcule.

Stanciu considera ca Norvegia este scoasa din calculele calificarii, dupa ce Romania a revenit neverosimil de la 0-2 si a obtinut un punct la Oslo.

“Stiam ce ne asteapta, ca sunt mai puternici fizic decat noi. Ne-au dominat la acest capitol. Am fost condusi cu 2-0 ca in Suedia, dar am revenit bine si am luat un punct. In mare parte Norvegia e scoasa din lupta pentru calificare”, a spus Stanciu la Pro tv.

“Am crezut pana la capat pentru ca am pregatit meciul bine. Ne bucuram ca ne-a iesit si am reusit sa egalam. Cred ca avem sanse de calificare. Pentru Suedia urmeaza un meci cu Spania. Vom face si noi sapte puncte daca vom castiga in Malta, iar Suedia are cu Spania”, a adaugat jucatorul lui Al Ahli din Jeddah.

Romania a revenit de la 0-2 si a remizat pe terenul Norvegiei, scor 2-2, printr-o dubla reusita de Claudiu Keseru.Nicolae Stanciu: “Norvegia e scoasa din lupta”