Echipa Nationala

Ne multumim cu putin in Norvegia? Un fost international: “Sper sa luam macar un punct”

Romania a ajuns in lumea a treia a fotbalului si echipa noastra nationala nu mai sperie pe nimeni.

Astfel, am ajuns din prima urna valorica la tragerea la sorti a grupelor turneului final al Cupei Mondiale din 1998 sa ne facem calcule pentru o remiza in Norvegia, o echipa mai bine cotata decat a noastra la ora actuala.

Despre meciul cu Norvegia din preliminariile EURO 2020 a vorbit si fostul mare international Florin Prunea, omul care a vazut si a trait la echipa nationala meciuri cu mize uriase.

“Niciodata n-am vazut un asa mare dezinteres in jurul echipei nationale. Cred ca vom avea un meci mai greu decat in Suedia. Nu va fi simplu, nu este chiar un moment prielnic pentru noi”, a declarat Florin Prunea la Pro x. 

“Sper sa luam macar un punct. Important este sa nu pierdem in aceasta conjunctura, cu jucatori care nu joaca la echipele lor, altii care isi cauta echipe”, a adaugat fostul mare international.

Meciul Norvegia – Romania se joaca, vineri seara, cu incepere de la ora 21:45, urmand a fi transmis live text pe onlinesport.roNe multumim cu putin in Norvegia? Un fost international: “Sper sa luam macar un punct”