Echipa Nationala

Ne-am luat gandul si de la nea Mircea

Reputatul antrenor Mircea Lucescu, liber de contract in acest moment si mai degraba cu gandul la pensionare, lamureste ipoteza preluarii echipei nationale, asa cum se tot vehiculeaza.

"Un om de varsta mea ar veni la echipa nationala ca un fel de consilier. E momentul antrenorilor tineri, entuziasti, cu putere de munca, cu putere de convingere. La nationala Turciei am avut un alt scop, vad ca lumea nu ma intelege. M-am dus si am transformat o echipa care avea o medie de varsta de peste 30 de ani. Am facut o echipa tanara intr-un an si jumatate", a spus Mircea Lucescu la Digi Sport.

"Patrunderea jucatorilor tineri in echipa nationala trebuie sa fie foarte bine gandita. Nu poti sa iei 4-5 jucatori si gata, pentru ca se produce pe urma o catastrofa, un rezultat cum a fost cel cu Spania si intarzii o generatie intreaga sa intre in prim plan. Trebuie sa avem rabdare si nu putem renunta la aceasta generatie care este foarte buna, dar nici nu putem forta sa jucam cu 10-11 jucatori tineri", a mai spus cel supranumit candva Il Luce.



Ne-am luat gandul si de la nea Mircea