Echipa Nationala

Nationala de tineret are un nou antrenor

Federatia Romana de Fotbal a anuntat, luni, ca nationala de tineret are un nou selectioner in persoana lui Daniel Isaila.

Fost secund al lui Anghel Iordanescu in campania de calificare la EURO 2016 si apoi la turneul final, Daniel Isaila il inlocuiste pe banca nationalei de tineret pe Cristi Dulca, tehnician care mai avea contract pana la finalul anului.

“Contracul cu FRF se încheia la sfârșitul acestui an și mi-am propus să continui în fotbal printr-o carieră de antrenorat de zi cu zi, cu provocări permanente, la nivel de club. Activitatea la naționala U21 mi-a fost foarte utilă în ce privește experiența căpătată, e timpul acum să petrec și mai mult timp pe gazon", a declarat Dulca.

"Îi urez mult succes prietenului meu Daniel și domnului Daum, pentru că văd cât de mult se implică în formarea fotbaliștilor în drumul lor spre naționala de seniori. Le stau la dispoziție oricând cu date și observații despre jucătorii pe care i-am pregătit”, a mai spus Cristian Dulca.

Isaila, instalat marti

Daniel Isaila va fi instalat oficial pe banca nationalei de tineret a Romaniei, marti, intr-o conferinta de presa care va avea loc la Casa Fotbalului cu incepere de la ora 11:00.

Interesant este ca Isaila si-a dat demisia de la echipa nationala dupa numirea lui Christoph Daum pe banca primei reprezentative fara sa mai astepte raspunsul neamtului.



Nationala de tineret are un nou antrenor