Echipa Nationala

Naționala României a ajuns în Germania pentru EURO 2024. Unde sunt cazați tricolorii

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Delegația tricoloră a plecat, luni, de la București cu destinația Germania, acolo unde naționala României va participa la Campionatul European.

Tricolorii vor fi cantonați la Hotelul Melchior Park, un stabiliment de patru stele din localitatea Wurzburg, un oraș situat la 115 kilometri de Frankfurt, 270 de kilometri de Munchen și 300 de kilometri de Koln, locurile unde România va disputa cele trei meciuri din Grupa E la EURO 2024.

Locul a fost rezervat exclusiv pentru echipa națională de fotbal a României, oferind facilități de top precum un centru SPA, piscină încălzită, saună, bazin rece și sală de fitness, asigurând toate condițiile tricolorilor, anunță FRF.

AKON Arena, aflat la doar 4 kilometri de hotel, este stadionul echipei Würzburger Kickers. Renovată ultima oară în 2016, arena are o capacitate de 13.090 de locuri, dintre care 2.562 sunt scaune acoperite, oferind un spațiu excelent pentru antrenamente.

Restaurantul din incinta bazei de pregătire a fost transformat în sală de forță, dotată cu cele mai moderne și de înaltă calitate echipamente sportive.

România debutează la Campionatul European pe 17 iunie contra Ucrainei.Naționala României a ajuns în Germania pentru EURO 2024. Unde sunt cazați tricolorii