Echipa Nationala

Mutu inaintea meciului cu Danemarca: “Trebuie sa fim perfecti”

Nationala de tineret a Romaniei disputa, marti, partida decisiva pentru calificarea la turneul final al Campionatului European U21.

Ar fi a doua calificare consecutiva pentru tanara nationala a Romaniei, dupa cea care in 2019 ne-a dus pana in semifinalele turneului final si implicit la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Adrian Mutu are misiunea de a-i califica pe tricolorii mici la turneul final, iar victoria este obiectivul declarat in meciul cu Danemarca de marti seara.

“Sper ca mâine să obţinem calificarea şi să mergem la Campionatul European. În aceste zile m-am concentrat foarte mult pe jocul echipei noastre. Ştim adversarii, ştim cât sunt de puternici, ştim că sunt o echipă bună, de aceea ne-am concentrat foarte mult pe jocul nostru, să fie cât mai bun, pentru că avem nevoie de victorie şi trebuie să fim aproape perfecţi”, a declarat Adrian Mutu.

“Eu cred că mâine este important ca băieţii să arate atitudine, pentru că ştiu ce au de făcut pe teren, din punct de vedere tactic, le-am explicat foarte clar, au fost foarte atenţi şi au lucrat foarte bine în această săptămână”, a mai spus Adrian Mutu.

Partida Romania – Danemarca va fi live text pe onlinesport.ro, marti seara, de la ora 20:30.

Meciul se disputa pe arena “Ilie Oana” din Ploiesti si va fi arbitrat de o brigada din Georgia.



Mutu inaintea meciului cu Danemarca: “Trebuie sa fim perfecti”