Echipa Nationala

Mutu: "Calificarea este distrusa"

Sursă foto: facebook.com/FCDinamoOfficial

Fostul international Adrian Mutu, in prezent manager general la Dinamo, considera ca Romania nu mai are nicio sansa de calificare la Cupa Mondiala din Rusia 2018 si ca ar trebui inceputa reconstructia primei reprezentative.

"Din informaţiile pe care le am sunt anumite lucruri care nu merg aşa de bine la echipa naţională. Nu ştiu ce merge bine în acest moment la naţională, dar mă refer la jucători care în acest moment nu formează un grup unit. Văd o apatie în jocul lor şi în comportamentul lor. Jucătorii nu ar trebui să considere convocarea la naţională ca un moment de relaxare, ci ca un moment maxim în cariera lor", crede Mutu.

"Antrenorul Christoph Daum nu poate să-i motiveze îndeajuns pe jucători pentru a avea o atitudine corespunzătoare pe teren. Nu spun că ar trebuit schimbat Daum. Ar trebui să venim cu o nouă strategie. Această calificare este distrusă, mai avem puţine şanse, şi ar trebui să începem o reconstrucţie a naţionalei. Ar trebuie să aducem jucători tineri şi să avem pentru următoarea campanie o echipă competitivă, cu idei de joc şi cu o atitudine corespunzătoare. Şi cu un antrenor care ştie ce înseamnă România. Daum este un antrenor pe care România nu este pregătită să-l aibă", a mai spus Mutu la Digi Sport.

Romania ocupa locul 4 in grupa de calificare la Cupa Mondiala, cu 6 puncte dupa cinci meciuri, in conditiile in care liderul Polonia, viitoarea noastra adversara, are deja 13 puncte.



Mutu: "Calificarea este distrusa"