Echipa Nationala

Mitrita raspunde contestatarilor dupa plecarea din Romania

Sursă foto: https://twitter.com/NYCFC/

Pentru Alexandru Mitrita dubla Romaniei cu Suedia si Feroe din preliminariile EURO 2020 a fost una de cosmar.

Venit la echipa nationala pentru prima data in postura de jucator al echipei americane New York City FC, Mitrita a inceput ca titular partida de la Stockholm.

Dupa o prima repriza in care a fost zero la toate capitolele, selectionerul Cosmin Contra l-a lasat pe Mitrita la cabine pentru partea secunda.

In plus, Mitrita nici n-a mai facut parte din lotul Romaniei la partida cu Feroe de la Cluj-Napoca, urmarind meciul de la tribuna oficiala.

“E o chestie interna. Datele instat si ce am vazut in zilele premargatoare meciului m-au determinat sa-l las pe Alex Mitrita afara din lot”, a spus Contra la Pro tv.

“Nu sunt un antrenor ranchiunos. Accept multe lucruri, dar nu accept niciodata ca un jucator sa vina si sa nu dea totul pentru echipa nationala”, a adaugat selectionerul primei reprezentative.

Mitrita a tinut sa reactioneze si el publicand un mesaj pe reteaua de socializare Instagram, unde unul dintre fanii sai il indeamna sa nu mai raspunda convocarilor in mandatul lui Contra.

“Rautatea voastra nu ma doboara, ma face mai puternic”, a scris Mitrita.Mitrita raspunde contestatarilor dupa plecarea din Romania