Echipa Nationala

Mitrita, optimist inaintea meciului cu Germania

Alexandru Mitrita a revenit la echipa nationala cu optimism inaintea meciurilor programate in luna octombrie.

“Mergem la Hamburg sa dam tot ce avem mai bun. Trebuie sa intram cu o mentalitate foarte buna, increzatori. Putem scoate un rezultat pozitiv, daca parcurgem toti pasii pe care Mister ii indica.

“Ma bucur ca am revenit la echipa nationala dupa un an de pauza. Cred ca orice jucatori isi doreste sa fie aici. Am fost plecat in afara Europei si mi-am dorit sa revin, sa demonstrez ca pot face fata la un nivel bun”, a declarat Mitrita.

Acesta evolueaza in prezent pentru PAOK Salonic, echipa pregatita de Razvan Lucescu, unde a fost imprumutat de la New York City FC.

Mitrita a mai declarat ca isi doreste sa evolueze la Cupa Mondiala, pentru ca “fiecare jucator viseaza la asta”.

Romania intalneste Germania in deplasare, vineri, de la 21:45, intr-o partida din preliminariile Cupei Mondiale de anul viitor.

Tricolorii au reintrat puternic in lupta pentru locul doi dupa cele sapte puncte obtinute in meciurile disputate in septembrie cu Islanda, Liechtenstein si Macedonia de Nord.

Mitrita are 14 meciuri si doua goluri la prima reprezentativa a Romaniei.

Ultima oara Mitrita a evoluat pentru Romania in 14 octombrie 2020, cand Romania pierdea pe teren propriu cu Austria, scor 0-1, in Liga Natiunilor.

Pentru Mitrita este prima convocare in preliminariile Cupei Mondiale, unde Romania a disputat sase meciuri din totalul de zece programate.



Mitrita, optimist inaintea meciului cu Germania