Echipa Nationala

Mitrita are frica de avion. Si-a promis ca nu mai zboara dupa ce renunta la fotbal

Alexandru Mitrita a revenit la echipa nationala a Romaniei pentru barajul cu Islanda, respectiv partidele cu Norvegia si Austria din Liga Natiunilor.

De la plecarea din Miami si pana la sosirea in Islanda internationalul roman legitimat la New York City FC a adunat nu mai putin de 18 ore de zbor.

“Am nevoie de maximum trei zile pentru a fi in forma. Dupa ce o sa ma las de fotbal nu voi mai dori sa zbor cu avionul, asta e clar”, a povestit Mitrita intr-un interviu acordat pentru FRF.ro la peste 11.000 metri altitudine in drum spre Islanda.

Mitrita a mai spus ca are emotii la turbulente si mai ales la aterizari.

“M-am obisnuit cu astfel de drumuri, dar mereu imi gasesc ceva de lucru. Am foarte mari emotii cu turbulentele si am mari probleme cand aterizam”, a mai spus jucatorul nationalei.

In varsta de 25 ani, Mitrita a marcat doua goluri inaintea plecarii spre Romania contra echipei patronate de David Beckham, Inter Miami CF.

Patru goluri a marcat Mitrita pentru echipa de club in ultimele doua meciuri oficiale din MLS.

Mitrita a adunat 11 prezente in tricoul nationalei Romaniei si a marcat doua goluri sub tricolor tocmai impotriva unor formatii nordice, Insulele Feroe si Norvegia.



Mitrita are frica de avion. Si-a promis ca nu mai zboara dupa ce renunta la fotbal