Echipa Nationala

Mirel Radoi vede barajul aproape: “Sunt 90 la suta sanse in acest moment”

Romania a ajuns pe locul doi in Grupa J dupa 1-0 cu Armenia in meciul disputat pe noul stadion Steaua.

Selectionerul Mirel Radoi a vorbit dupa meci despre partida castigata prin golul lui Alexandru Mitrita dupa o faza fixa, in minutul 26.

“Chiar daca parea imposibil dupa meciul tur, dar e clar ca a fost un moment de rascruce si sa ne lingem ranile, sa acceptam tot ce s-a discutat in jurul nostru.

“Un stadion senzational, 1-0 la final, mi-am adus aminte cum au fost cei noua ani petrecuti aici cand mi-au strigat numele.

“Era normal sa mai scadem din intensitate dupa minutul 60, mai ales si dupa meciul din Germania. Le-am explicat la pauza ca adversarul nu va avea nimic de pierdut si ca usor ne va impinge catre propria poarta. Am gestionat foarte bine, au fost si cateva momente in care au parut periculosi. E normal.

“Sunt 90 la suta sigur ca in momentul asta putem spera la locul doi. Nu mai avem decat o finala, chiar daca mai sunt doua meciuri, e vorba de partida cu Islanda. Nu avem ce sa cautam la baraj daca nu castigam in Liechtenstein. Ramanem acolo, jucatorii sa-si arunce ghetele, eu sa-mi arunc carnetul de antrenor”, a declarat Mirel Radoi dupa meci la Protv.



Mirel Radoi vede barajul aproape: “Sunt 90 la suta sanse in acest moment”