Echipa Nationala

Mirel Radoi se gandeste la demisie: “Poate cu un alt antrenor se pot remedia lucrurile”

Nationala Romaniei este in deriva dupa 2-3 la Erevan in preliminariile Cupei Mondiale din 2022, iar selectionerul Mirel Radoi se gandeste sa renunte la postul sau in conditiile in care mesajul transmis jucatorilor nu ajunge cum trebuie la acestia dupa cele aratate in teren.

“Dupa un inceput ezitant de joc, Armenia a deschis scorul. Am revenit in joc si aveam nevoie de atitudine. Practic am avut nevoie sa avem personalitate. Ne-am relaxat crezand ca adversarul nu mai poate intoarce rezultatul. Mi-e aproape imposibil sa inteleg la ce altceva se gandesc in afara de fotbal cand sunt in teren.

“Cand ai galben mi-e greu sa inteleg acel fault, in acel moment si in acel loc. Momentele de blackout au fost mult mai lungi decat la meciul cu Macedonia. M-as fi asteptat la multe, dar la o lipsa de personalitate si atitudine...Cred ca ni s-a dat o lectie de atitudine si determinare din partea Armeniei.

“M-as fi asteptat cand am avut 2-1 sa profitam de spatiile lor, sa avem o circulatie mult mai buna a balonului. In momentul in care am luat rosu a parut ca nu mai stim sa jucam fotbal. Acei jucatori care spun ca sunt tehnici au parut ca nu mai stiu sa joace.

“Cretu a fost introdus sa inchidem jocul, nu l-am introdus atacant.

“Mi-e greu sa spun ceva. Ma incearca sentimente ciudate in momentul de fata. Era un moment important pentru noi. Am avut doua meciuri importante de calificare si pentru mental. Ma refer la meciul din Islanda si in aceasta seara. Mi-e greu sa ma gandesc ce poate urma daca noi am intors rezultatul si n-am reusit sa tinem de balon. Poate ce discut cu ei nu ajunge la urechea lor. E un semnal de alarma. Daca echipa nu are personalitate si atitudine cand chiar avem nevoie, trebuie sa-mi pun un mare semn de intrebare.

“In momentul de fata am gandul de a renunta, il am de cand s-a terminat partida. E clar ca vom avea o discutie si poate cu venirea unui alt antrenor se pot remedia lucrurile", a spus Mirel Radoi la Prox.



Mirel Radoi se gandeste la demisie: “Poate cu un alt antrenor se pot remedia lucrurile”