Echipa Nationala

Radoi se declara nefericit dupa egalul de la Skopje: “As fi vrut sa jucam mai bine”. Cum prefateaza meciul din Germania si cum vede sansele de calificare

Selectionerul Mirel Radoi a vorbit la cald despre meciul cu Macedonia de Nord (0-0), o partida la finalul careia nationala Romaniei a ratat sansa locului doi in clasament, o sansa nesperata dupa ce Liechtenstein a incurcat Armenia acolo unde noi am luat bataie.

“Mi-as fi dorit sa castigam acest meci, normal. Le multumesc baietilor pentru cele trei meciuri. N-am ce sa le reprosez la determinare si concentrare. Poate ca in seara asta ne-am precipitat de prea multe ori, dar pe acelasi teren a jucat si Macedonia si au avut mai multa initiativa. Ma gandeam sa luam 9 puncte pentru a ajunge pe locul doi, din pacate n-am reusit.

N-am primit gol in trei meciuri

“Nu inseamna ca in celelalte meciuri ne-am antrenat sa primim gol. Am avut foarte multe momente in care puteam sa jucam mult mai simplu, sa fim mult mai relaxati. Sunt lucruri greu de antrenat. N-am ce sa-i reprosez lui Markovic, e un copil. Doar nu o sa ne califice Markovic la Mondial. Jucam cu ce avem. Probabil la urmatoarele meciuri va avea alta incredere.

“Poate jocul nostru ar fi aratat altfel in anumite momente daca Armenia castiga cu Liechtenstein.

Mergem sa jucam pentru punct sau puncte in Germania

“Noua nationala a Germaniei cu Flick selectioner aplica principiile de joc pe care le avea la Bayern. Cu echipele mai bine cotate ne-am gasit altfel motivatia.

“Daca vom incerca sa stam doar aproape de poarta noastra, probabil ca vom avea soarta Armeniei (0-6).

Sansele de calificare

“Mergem in continuare cu sanse reale pentru locul doi. Cu punct sau puncte in Germania tot va trebui sa castigam acasa cu Armenia. Nu pot spune ca sunt nefericit ca am terminat la egalitate, sunt nefericit ca as fi vrut sa jucam mult mai bine, sa avem mai mult curaj.



Radoi se declara nefericit dupa egalul de la Skopje: “As fi vrut sa jucam mai bine”. Cum prefateaza meciul din Germania si cum vede sansele de calificare