Echipa Nationala

Mirel Radoi, prima reactie dupa victoria de rasunet cu Anglia

Sursă foto: https://www.facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Romania este echipa Campionatului European de tineret, cu doua victorii la rand si opt goluri marcate. Calificare in semifinale e aproape si Mirel Radoi este omul care conduce corabia tricolora la turneul final.

“Am trait la intensitate maxima, mai ales dupa ce am marcat si am fost egalati. Mi-a fost teama de rezultat, fizic nu mai puteam, am cedat complet inititiva si am incercat sa-i blocam. Ma bucur ca baietii au inteles ce au de facut. N-am mai avut forta sa le vorbesc baietilor imediat, inca sunt sub stare de soc. Tot ce a venit ofensiv a fost din partea lor”, a spus Radoi dupa meci la FRF TV.

“Daca eu ma simt obosit, ma gandesc oare cum se simt ei alergand 95 de minute. Dupa a doua egalare suporterii au simtit ca eram slabi moral si au inceput sa tipe ca si cum eram in Romania. Un merit le apartine si lor pentru acest rezultat.

“Ne vom bucura in seara asta ca si cum ar fi fost o finala, altfel n-ai cum sa treci peste o asemenea victorie istorica fara sa o sarbatoresti. De maine reluam munca.

“Florinel Coman si-a asigurat postul de titular la urmatoarea partida. Suntem la un punct distanta de calificarea in semifinale”, a incheiat selectionerul Mirel Radoi.

Romania va intalni Franta, luni 24 iunie, in ultimul meci al Grupei C si in mod normal am avea nevoie de un punct pentru calificarea in semifinale.

Castigatoarele de grupa si cel mai bun loc doi se califica in semifinalele Campionatului European si totodata la Jocurile Olimpice din 2020.



Mirel Radoi, prima reactie dupa victoria de rasunet cu Anglia