Echipa Nationala

Mirel Radoi, prima reactie dupa 1-1 la Belfast. Ramane la nationala?

Nationala Romaniei a incheiat campania din Liga Natiunilor cu indeplinirea unui obiectiv, accederea in a doua urna valorica la tragerea la sorti pentru preliminariile CM 2022.

“Am intampinat ceva probleme la nivel de intensitate a meciului, in special in repriza a doua cand am inceput precaut, dar ma bucur ca apoi am avut reactie.

“Primul nostru obiectiv a fost de a incheia primul loc tocmai pentru a ajunge in urna a doua valorica. Ma bucur ca prin celelalte rezultate ne-am indeplinit acest obiectiv.

“Ei nu mai aveau nimic de pierdut, pentru noi erau mai multe calcule. Le-am spus baietilor pe final sa tinem de rezultat pentru a merge in a doua urna valorica”, a declarat Mirel Radoi la Pro tv.

Ramane la nationala?

“Eu am in continuare contract cu FRF pentru urmatoarea campanie.

“Daca Federatia nu mai doreste sa continue cu mine, vom discuta. Nu am declarat niciodata ca plec in alta parte. Din punctul meu de vedere totul este clar”, a mai spus selectionerul nationalei Romaniei.

Sanse pentru Qatar

"Nu inseamna ca daca suntem in urna a doua, putem termina pe locul al doilea. Noi trebuie sa ne concentram noi pe ceea ce putem noi sa dezvoltam", crede Mirel Radoi.



Mirel Radoi, prima reactie dupa 1-1 la Belfast. Ramane la nationala?