Echipa Nationala

Mirel Radoi schimba sistemul de joc la U21: ”Nu vrem sa dezamagim”

Nationala de tineret a Romaniei este pregatita pentru o noua campanie preliminara, dupa ce in vara acestui an a fost revelatia Campionatului European gazduit de Italia si San Marino.

Tricolorii au ajuns pana in semifinale, obtinand calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo (2020) dupa o asteptare de 56 de ani.

Pentru Romania meciul cu Danemarca de marti seara reprezinta un nou inceput, iar selectionerul Mirel Radoi vrea sa mentina stacheta sus.

”Începem un drum nou, e un nou început. Sper să fie un prim pas fericit și să ne întoarcem acasă cu toate punctele. Întâlnim o echipă cu un selecționer nou, un spaniol, Albert Capellas, dar ne-am documentat bine. În plus, am avut pe cineva la amicalul lor cu Ungaria”, a declarat Radoi intr-un interviu pentru FRF.ro

”Trebuie să lăsăm deoparte ce a fost în vară, nu vreau ca jucătorii să resimtă presiunea. Aceasta trebuie să fie pe umerii antrenorilor. Dar am încredere în acest grup și cred cu tărie că ne putem califica din nou la turneul final”, a mai spus selectionerul nationalei de tineret.

„E clar că singuri am ridicat nivelul așteptărilor, prin ceea ce am arătat pe teren. Asta nu e un lucru rău, ba din contră. Românii vor din nou să ne vadă acolo și au încredere în noi că vom reuși. Asta ne motivează suplimentar. Nu vrem să îi dezamăgim.

”Vom implementa un alt sistem de joc, dar filosofia va fi aceeasi. Veti vedea aceleași lucruri bune ca până acum. Vrem totuși să aducem în plus temporizarea, cred că asta ne-a lipsit până acum”, a concluzionat Radoi.

Meciul Danemarca - Romania va fi live text pe onlinesport.ro marti seara de la 19:30.Mirel Radoi schimba sistemul de joc la U21: ”Nu vrem sa dezamagim”