Echipa Nationala

Mirel Radoi prefateaza duelul cu Franta printr-un mesaj taios spre Gigi Becali

Sursă foto: facebook.com/NationalaRomanieiOfficial/

Selectionerul nationalei de tineret a Romaniei, Mirel Radoi, a vorbit intr-o conferinta de presa despre meciul cu Franta, decisiv pentru calificarea in semifinalele Campionatului European.

"Daca vom reusi sa scoatem cel putin un rezultat de egalitate, sa mergem mai departe, cu siguranta vor iesi oamenii in strada", a declarat Mirel Radoi.

Acesta a mai spus ca nu vede cu ochi buni aparitia in peisaj a celor care incearca acum sa profite de capitalul de imagine castigat de nationala de tineret.

"Ce n-as vrea sa se intample este ca cineva sa incerce sa profite de aceasta emulati care s-a produs in jurul jucatorilor. Nu este normal si ma deranjeaza si m-as referi chiar la nasul meu.

"El trebuie sa inteleaga ca aici lucrurile sunt foarte clare: cine se antreneaza si noi credem ca poate ajuta echipa in acel moment, de la inceput sau pe parcursul meciului, o vom face. Aici nu este ca ceea ce vedem la televizor, sunam si facem o schimbare", a mai spus Radoi.

Reactia acestuia vine dupa ce Gigi Becali a spus la finalul meciului cu Anglia ca Radoi ar trebui sa renunte la rautati si sa joace din primul minut cu Florinel Coman.



Mirel Radoi prefateaza duelul cu Franta printr-un mesaj taios spre Gigi Becali