Echipa Nationala

Mirel Radoi e istorie pentru echipa nationala: “E o decizie normala”

Dupa ratarea prezentei la barajul pentru Cupa Mondiala selectionerul Mirel Radoi a anuntat ca nu mai continua pe banca primei reprezentative.

“Din punctul meu de vedere aceasta campanie este un esec pentru ca n-am reusit sa terminam pe primele doua locuri.

Este ultima conferinta de presa ca selectioner. E o decizie normala, daca n-am reusit sa ma clasez pe primele doua locuri. E cel mai bun lucru. Nu este o demisie, contractul se incheie la finalul acestei luni.

“Am luat decizia, nu mi-a fost usor. Le-am comunicat baietilor.

"Pentru baraj eram pregatiti, pentru Cupa Mondiala nu cred, desi ne dorim sa ne calificam la orice turneu final.

In Armenia s-a decis aceasta calificare din punctul meu de vedere. Nimeni nu se astepta ca Macedonia de Nord sa castige in Germania. Acela e meciul care i-a dus la baraj", a declarat Mirel Radoi in conferinta de presa la Vaduz.

“Am avut ceva sperante din partea cealalata la scorul de 1-1, dar important este felul cum ne-am prezentat si noi, chiar daca am intalnit o echipa slaba. Am ratat multe ocazii, cred ca scorul putea fi mai mare.

“Pentru mine este un esec aceasta campanie, pentru jucatori este un plus fata de campania trecuta, cand am terminat pe locul patru. Cred ca s-a creat o mica emulatie si de aici trebuie sa continue lucrurile treapta cu treapta.

“Sunt sigur ca la meciul cu Islanda, daca am fi jucat cu spectatori, acea partida am fi castigat-o. Cred ca ar fi adus un plus de motivatie, dar nu este un motiv pentru a justifica aceasta ratare”, mai declarase Mirel Radoi si la Pro x.

Despre ratarea calificarii la barajul pentru Cupa Mondiala a vorbit si mijlocasul Nicolae Stanciu, cel care a ratat o lovitura de la 11 metri in meciul de la Vaduz.

“Nu suntem prima generatie care nu ne-am calificat. Precedentele campanii s-au terminat pe locul patru. Acum am fost aproape de baraj. Calificarea am pierdut-o acasa, cu Islanda", a spus Stanciu.



Mirel Radoi e istorie pentru echipa nationala: “E o decizie normala”